Brugtgrej dk forum

Stort brugtmarked for hobbyelskere. Gratis oprettelse af annoncer. Forum, Seneste indlæg, Indlæg.

Frederiksberg Danmark Tlf: Mail via BG tak! Jag kan betala med paypal, och om den kan skickas med gls från Danmark till. Vi vil simpelthen ikke længere se på at brugtgrejs forum bruges som verbal skraldespand.

EDR vil så til gengæld snart supportere et forum, hvor denne snak kan foregå.

Ellers prøv at spørge på brugtgrej. Jeg kunne også bare skrive til nogle på et forum, eller lave et opkald via. Træt af naboens kæmpeantenne – BrugtGrej. Jeg købte mine encodere via brugtgrej.

Henrik Schneider Det er ingen sag bare at bygge stort og stærkt . Andre forumemner med walkie talkie. Jan: Jeg er klar over at min henvisning til dba. Det er da ikke pæne ting der bliver sagt om Danfoss ULX, at det er plastik skrammel osv.

AMSAT har også et forum, bulletin boar hvor satellit-spørgsmål diskuteres og praktiske.

Jeg fandt radioerne på brugtgrej. Følger: Følgere: AV-enheder: Svar: 1. VideoMD785PD785PD365PD685BM Radio DMRMWE DMRBrugtgrej. Dette site primære IP-adresse er. OZ5GRE – EDR – Grenaa afdelingen.

Ifølge denne side, er amatørradio udstyr fritaget for told (men ikke importgebyr og moms): ham. Det bliver med bundgødning fra akvariegødning. Næste år er det 1år siden, Danmark solgte de tre vestindiske øer til USA. Hamcity , USA site mostly sell site . Free traffic, earnings, ip, location, rankings report about frendzforum.

Begagnad utrustning från vårt kära grannland. I forumet behandlas allt som rör amatörradio . Der bliver vist et rum til salg af brugtgrej + diverse, så jeg skal lige. Nå ga du meg ellers noen gode ideer her til noen . Utländska sajter som danska brugtgrej. Min QTH, er Ny højen syd for Vejle, Danmark.

Du finder mig oftest QRV på frekvenserne:. NL Brugtgrej – online køb og salg af brugte ting. Jeg har hentet den PDF + en del mere fra din side.

En liste over Audio, HIFI, Elektronik forums. forum om DV-RPTR : tech.