Byg selv subwoofer

Højttaler selvbyg Byg selv kom godt fra start – Part Byg selv kom godt fra start – Part Byg selv kom godt fra start – Part Subwoofer opsætning . Byggesæt Gulv ‎Byggesæt Stander ‎Byggesæt SubwoofereByggesæt Subwoofere – FreQuence. HiFi › Højttalere ByggesætHøjttaler selvbyg Byg selv kom godt fra start – Part Byg selv kom godt fra. Du kan selv sammensætte vores subwoofer program med dine eksisterende . Mere bas for pengene når du bygge din subwoofer. Fra selv samme frekvens vil de 220uF kondensatorer som er forbundet til udgangen til dine øvrige . Et subwooferkabinet kan bygges og se ud på mange forskellige måder. Selv sådan et lille kabinet, som vi her fik bygget, er utroligt effektivt og der er stadig . Har en gamle subwoofer liggende fra en pc, som jeg vil lave om til at køre.

Jeg har tænkt mig at prøve og kaste mig ud i et SUB byg selv projekt. Da jeg er totalt newbee har jeg kigget lidt på et sæt fra dette firma . Neutrik Speakonstik pol, Chassis Professionel Speakon Stik, 5-. Professionel Speakon Stik (Chassis) som passer til Speakon Connector-stikket. Hej Jeg har en højtaler på 100W, Ohm og så står der ‘full range’ på den.

Kan den bruges til en subwoofer? Jeg er i besiddelse af et par JBL-bassenheder fra et par gamle JBL L-1højttalere, som jeg overvejer at bygge en subwoofer ud fra.