Diy blog kreativ

Det her projekt har jeg glædet mig rigtig meget til at kunne dele med jer, jeg har nemlig i samarbejde med den kreative webshop Makaku. DIY ‎Her bag Den kreative DIY blog. Påske ‎KontaktFølg kreative blogs – Boligliv – ALT. LivsstilHækling, strikning og DIY projekter er et hit, og med ferien lige rundt om hjørnet er der masser af fritid til at være kreativ. Find inspiration til dit næste projekt fra . Under KATEGORIER finder du knap 20idéer indenfor hobby, boligindretning, kreative DIY´s, idéer til fester, mad-opskrifter, . Mit navn er Louise, og jeg blogger her på Living on a budget.

Living on a budget er en kreativ livstilsblog, hvor jeg primært blogger om DIY og boligindretning. DIY: EASY LITTLE CHRISTMAS TREES. Materialerne er sponsoreret af Panduro Hobby Mangler du lidt ekstra . Flair er en kreativ DIY blog med mange forskellige typer projekter. Her finder du alt fra hæklede sokker og tæpper til kreative løsninger til hjemmet eller dine . For laaaang tid siden postede jeg et indlæg med to hæklede kaktusser jeg havde lavet til min lillebror og hans roomie (se blogindlægget HER).

Sabinasverden er en kreativ inspirationsblog til den moderne kvinde på jagt efter nye. Sabinasverden en af Danmarks største DIY-blogs. Mette hedder det kreative hoved bag bloggen monstercircus. Hun poster rigtig mange fine DIY-projekter og adskille sig fra mange andre .