Hvilke bolte til alufælge

Hvilke slags bolte skal jeg så skaffe mig ? Der findes forskellige typer bolte til at fastsætte din fælg til køretøjet. Fælgen er udelukkende fastsat til hjulaksel ved hjælp af disse møtrikker.

Hvordan finder jeg ud af hvilke bolte, som passer bedst til mine fælge? Når man køber alufælge ved Bigwheels. Bolte og Møtrikker til alufælge.

Hjulbolte til alufælge (komplet sæt) Ved bestilling, angiv venligst: Bilmærke Bilmodel Bilens årgang. Hvis ja, hvilke hjulbolte (størrelse og type) skal jeg bruge til montering af stålfælgene? Alufælge kræver som regel lidt mere rengøring end stålfælge, hvilket for . Der er to hovedtyper af fælge, stålfælge og letmetalsfælge (såkaldte alufælge). Nu hvor jeg skal til at montere sommerdæk med alufælge finder jeg så.

Der er ingen tilgængelig beskrivelse af dette resultat på grund af websitets robots. Ved køb af fælge – alufælge eller stålfælge – er der en række forhol du skal være. Bolt-cirkeldiameter er det mål, der angiver diameteren på den cirkel, der. Hvor meget skal jeg spænde mine alufælge med ?

Lad os da vide hvilken bil vi taler om – så får du da et svar 🙂 Alternativt spørg din . Følger der bolte henholdsvis møtrikker med til nye alufælge? Er det lige meget hvilken hastighedskode jeg vælger på mine dæk? Hvilken fælg og hvilket dæk passer på din nye bil ? På denne side finder du en liste over de mest gængse . Derfor måtte de finde nye bolte med den rette længde, hvilket lykkedes ved MB til en pris af ikke mindre end kr.

Der en enkelt rids på et af fælgende, hvilket fremgå på billederne. Find hjuldata, et, indpresning, dæk, bredde, højde fælge. Hjuldata – Tekniske data på hjul, hjuldata, . Jeg er derfor nu på udkig efter vinterdæk og fælge (alufælge). Danmarks første online shop med originalt tilbehør til din Peugeot.

Mangler special bolt til afmontering af alufælge. Jeg har fundet frem til følgende data men passer det? Jeg skal skifte til vinterdæk, og véd ikke, hvilket momenttal, der skal. Og brug helst ikke møtrikpistol med slag ved den sidste tilspændig av alufælge. Så det her indlæg omhandler så de 1- af låsebolte som IKKE er så.

Hvad er bolt mål ( 5x 112) hvilken bredde 6ellerog hvad er . Det er tid til at sætte sommerhjulene på – men det er vigtigt for sikkerheden, at det bliver gjort korrekt. Mange dæk er udformet efter, hvilken vej de drejer rundt på vognen.