Iphone 5 kamera virker ikke

Er dit iPhone frontkamera defekt eller fryser kameraet? Find let og hurtigt ud af hvilken reparation du skal bruge ved at vælge den iPhone forside kamera. Muligheder for hjælp til kameraet på iPhone, iPad og iPod touch. Hvis blitzen ikke virker, eller hvis den aktiveres, hver gang du tager et foto, . Har nogen af jer prøvet at jeres kamera lige pludselig ikke virker? Hvis de to ovenstående trin ikke virker, så prøv at genstarte telefonen.

Sikre, at din iPhone kameralinse er ren; Du kan bruge en Mikrofiberklud til at rengøre forreste og den bageste kamera og. Spørgsmål fra til som angivet ovenfor. MIT KAMERA PÅ IPHONE VIRKER IKKE.

Jeg har været på en telt-tur, og da jeg kom hjem opførte min iPhone sig mærkeligt. Jeg har et problem med min iPhone efter jeg har skiftet skærm og front kamera. Begge kamera virker ikke mere.

Det lader til at en teknisk fejl kan sætte kameraet i iPhone ud af drift. Men mon ikke også at det er Watergate skandalen du mener 🙂 5. Kameraet på min Iphone 5s har plutselig sluttet å virke. Frontskjerm kameraet virker kun sporadisk, bakside kameraet virker ikke i det hele tatt. Jeg har længe været glad for min iPhone og mit kamera i den.

Men i går virkede det lige pludselig ikke, hver gang jeg åbner Apple’s kamera applikation står den bare i sekunder, så bliver. Hvis ja, ville jeg prøve at hente en kamera app fra marked og se om den vil virke (eller give bedre fejlbesked). As the title and the video shows, there seems to be a problem with my phone’s camera.