Justering af dieselpumpe golf 2

Andre forumemner med justering af dieselpumpe. Men udover det kører den dælme godt. Det er forresten bare en alm.

Hej, jeg har lige et spørgsmål, og håber der er en der kan hjælpe mig. Diesel er ikke bare diesel, det skal ind på det rigtige tidspunkt, så hvis det var mig der havde skiftet pumpe ville den blive justeret. Jeg forbereder mig lidt på at justere timing, så jeg skriver nogle ting her.

Jeg drejer pumpen 1-mm på markeringen her,.

Den har hydrauliske ventilløftere. Men jeg burde nok undersøge de . Er der nogen herinde som har mulighed for at indstille min dieselpumpe? Skift til upgrade turbo, hvordan?

Den skal levere det på det rigtige tidspunkt. If not you stay on TDC and turn the pump to find the good value on the gauge. Da jeg startede motoren (inden jeg pillede diesel pumpen af) var det.

Jeg har så justeret noget mere på huset på dieselpumpen. Bemærk at du ved at justere på pumpen, øger indsprøjtningstiden.

Hvis du virkelig vil have en god diesel pumpe skal du have et andet . Ttdi 24000km på uret og fra 99. Fik du justeret Dieselpumpen og hvor ? Viskerblade Og Tilbehør Reservedele VW GOLF II 1. Rekor Golf, AQuattro . Hvad ville en chip på en golf 9tdi kørt 74. VRTurboer K14- KDieselpumper, dyserør, oliekølere Motore Forruder . Leveres med dieselpumpe og dyser Garanti: mdrs reklamationsret uden. JUSTERING AF KM ALARMER startspaerre . Elektriske Dele, KM justering, Startspære, Nøgle kodning, VW Passat, Golf, Bora,.

Altså nu kører jeg selv den GolfDiesel. Tandrems udskiftning på WV golf II D. Blir det mye svart røyk så må du justere litt tilbake. Pumpen skal justeres og der skal monteres andre gløderør og forvarmerrelæ . När det ändå står still, kan ju en kontroll av spridartryck . Fresehodet kan justeres til en nøyaktig.