Kattetis lugt væk

Når du skal fjerne kattetis fra et møbel, er det ikke nok at fjerne pletten. Lugten kan blive hængende, selv om problemet kosmetisk er væk. Katte er vel nok et af de mest renlige dyr der findes, men uheldet kan jo være ude, og lugten af kattetis kan være vanskelig at komme til livs. Kattetis er genstridigt at fjerne – har enhver katte-ejer sikkert måttet sande.

Se om det kan fjerne den gennemtrængende lugt af kattetis. Og rodalon fjerner ikke lugt på samme måde som UrineOff. Rengøring af tis på sofa – Kattegaleindlæg5.

Silke siger godmorgen – Hvordan fjernes urin fra dyner. Fjern lugt fra kattepis – Lav-det-selv. Forum/aft/178816Lignende6. Du kan desuden købe noget gå væk kat spray og sprøjte på området.

Hej alle jeg er så uheldig, at min kat har tisset i min sofa, da en anden kat har brugt hans bakke. Hvordan fjerner jeg den tislugt? Hjææælp til at fjerne lugten af kattetis Ordet er frit. Står du i et tilfælde der ligner mit, så frygt ikke, lugten og snavset.

Så nu er mit spørgsmål hvordan fjerne jeg kattetis lugten både fra barnevognen og voksipose? De har jo ikke tisset på den vel, så burde kunne luftes væk ?