Kontorassistent løn privat

I de fleste af HK/Privats landsoverenskomster er der ingen mindstelønssatser. Du kan altså ikke slå op i overenskomsten og se, hvad du skal have i løn. Min teoretiske baggrund er en all round kontoruddannelse i Frederiksberg Kommune, fulgt af en advokatsekretæreksamen. Skal du forberede dig på en jobsamtale? Eller skal du bare vide, hvad dine kolleger tjener?

Vores Løn-index giver dig svaret! Der er ikke altid et præcist svar på, hvad du skal have i løn, for det afhænger af. Ansatte i fleksjob; Private dagplejere; Vikarer; Familieplejere; Freelancere . Hvad tjener en kontor assistent i løn i midtjylland?

Jeg ved heller ikke om det egentlig er et kontorassistent job, men noget med at passe råd. Lønniveau for kontoruddannet? Jeg spørger fordi jeg inden længe skal forhandle løn i forbindelse med at jeg er færdigudlært på.

Jeg er uddannet kontorassistent inde for det offentlige. Jeg blev færdig i september 20- fik job i privat virksomhed til kr. Blev udlært kontorassistent i okt 2007. Så ja, hvis det er i en privat virksomhed og du har været der i snart år – så er du underbetalt. Så en kontorassistent er nok det lavere.

Du kan følge med i din løn enten i vores lønstatistik eller i lønoversigterne. Lønstatistikken er primært for ansatte i det private erhvervsliv. Løn som uddannet kontorassistent med speciale i administration?