Ladelampe lyser hele tiden

Jeg har fået nyt batteri i bilen da den anden døde hele tiden. Andre forumemner med Ladelampe lyser konstant? Ladelampen slukker ikke efter at motoren er kommet i gang.

Den lyser bare pænt klart, lige meget hvad. Det er en vekselstrømsgenerator, med eksternt . Hvordan finder jeg hurtig ud af hvorfor min lade lampe lyser hele tiden på min type fra 57. Hvad skal jeg kunne måle på generatoren . Selvom jeg slukker alt lys osv lyser ladelampen stadigvæk. Den blev så testet, og kul og det hele (kan ikke huske navnet på den anden del) . Problem med ladning – Lav-det-selv. Ladelampen lyser meget svagt – Lav-det-selv.

Laderelæ på golf – Lav-det-selv. Ladelampen lyser – ny generator? Gennem de sidste dage har indikatoren for ladelampen (batterisymbolet) lyst rødt hele tiden under kørsel. Batteriet bliver ikke ladet op under . Når den bliver driftsvarm, så begynder ladelampen at lyse. Hvis generatoren var deffekt ville ladelampen jo lyse hele tiden.

Mit problem er at ladelampen er begyndt at lyse svagt under kørsel. Det irretere mig bare nu, at den lyser hele tiden. A2: Lyser Ladelampen ved tændt motor (Motor på 25rpm) ? Ladelampen skal være slukket når motoren er i gang.

Batteri symbolet lyser meget svagt hele tiden, og kan ikke lige finde ud af hvorfor. Har kontrolleret ladespændingen direkte over polerne til 12 . Du kan ikke regne med at ladelampen skal forbindes på samme måde som med den. Nu skriver du så at generator lampen lyser hele tiden.