Min sofa lugter

Der blev hurtigt tørret op og vasket af med sæbe og vand. Men den bliver bare ved med at lugte af tis!

Min erfaring er, at man aldrig må bruge så skrappe produkter på læder, der . En ny sofa lugter ofte, men hvorfor, spørger en læser. Stoffer der lugter, er ikke nødvendigvis sundhedsskadelige.

De fleste ikke-rygere vil synes det lugter forfærdeligt. Miljøstyrelsen anbefaler at der luftes ud jævnligt hvis der afgives lugte fra nye møbler. Katte er vel nok et af de mest renlige dyr der findes, men uheldet kan jo være ude, og lugten af kattetis kan være vanskelig at komme til livs.

Min egen sofa, som jeg har fået af nogen, der ikke kunne bruge den, var en rigtig . Eddike er et effektivt middel til at fjerne lugten af røg. Er der nogen her, der har en sandsynlig løsning på, hvordan min lille hund . Sammensætningen af produktet bevirker en nedbrydning af lugtpartiklerne, så lugten fjernes hvorefter Rneutraliserer sig selv. Derfor er Rlugtfjerner en .

Jeg vil så påstå at uanset hvad man gør så forsvinder lugten af røg aldrig. Jeg er superglad for den, men allerede om aftenen STANK min. Vi købte for nyligt en brugt bil som også lugtede af røg, og vi købte en spray i . Hvordan fjerner jeg den tislugt? Rodalon til at rense din sofa. Alle polstrede møbler og tæpper kan komme til at lugte.

Det kan være på grund af bakterier, røg, fugt, mug, sve urin, opkast eller andet. Lugten fra dine møbler, tøj og andre ting med stofbetræk kan fjernes på. Derefter havde han desperat prøvet at . Nu håber jeg der sidder nogen kloge mennesker der kan hjælpe 😀 Jeg har overtaget en dejlig, sort læder sofa fra min veninde . Heldigvis er min mors lugtesans ikke særlig god mere, men da jeg satte.

Nu stinker den bare helt vildt, er der nogen der har et tip til hvordan jeg kan få den lugt væk uden at få kæmpe skjolder på min sofa? Min sofa lugter af opkast Ordet er frit. Min kone har en meget fintfølende næse og kan stadig lugte det efter tre døgn og mange gulvvaske. Jeg har midlertidigt stillet sofaen ud på min altan hvor den kan aflugte . En af mine kunder havde en sofa der lugtede kraftigt af røg.

Faktisk havde kunden opgivet sofaen. Jeg foreslog så at hun prøvede med den . Ajax, men synes altså stadig det lugter! Hey BG Hunden har for en uge siden tisset på min stofsofa og sofan stinker nu pga det. Det er en hjørnesofa uden puder . Hvad fanden kan jeg gøre for at få disse lugt gener væk?

Heldigvis behøver hjemmet ikke at lugte langt væk af hundekennel, bare fordi man har en pelset sambo.