Mine forsikringer ida

Vær opmærksom på, at du på Min Side kun kan se eksisterende forsikringer. Køb dine forsikringer online, download forsikringsbetingelser, log på ‘Min side’, se dine nuværende forsikringer og meget mere. Tryg Forsikring om de forsikringer, du kan købe hos os. Hvis du vil ændre en eller flere af dine forsikringer, skal du bruge vores kontaktformular. Vi sørger derefter for at ændre din(e) gældende forsikring(er).

Vi tilbyder forsikringer med gode dækninger til konkurrencedygtige priser. Dit forsikringsbehov Bliv medlem af IDA d og se mine forsikringer . Her har vi samlet alle IDA Forsikrings faktaark og forsikringsbetingelser. Her er et overblik over, hvad de enkelte forsikringer dækker. Du kan selv opsige de fleste forsikringer, men har du en bilforsikring, skal du kontakte SKAT. Klik og få svar på, hvordan du opsiger dine forsikringer.

Spørgsmål til min forsikringsoversigt. Kan jeg kun se mine egne forsikringer? Hvad skal jeg vide, når jeg læser min forsikringsoversigt?

Log på Min Side eller Min virksomhed og få en oversigt over dine forsikringer i Tryg. På Min side kan du altid: Se en oversigt over dine forsikringer; Anmelde og se status på dine skader; Se de breve og andre dokumenter, du har fået fra Tryg; Se .