Montering af automatisk kørelys

Monteringsvejledning for biler med 12V +styret lyssystem,. Kørelysautomatikken tænder automatisk positions-, bag-, nummerplade samt nærlys, når. Jeg har kontaktet SMC for montering at kørelys. De siger man skal brugen en ny lyskontakt (ca.1000kr.) samt montere nogle få forbindelser, . Jeg har monteret kørelys automatik i min Polo fra ´91. Hvorfor er det kun den ene baglygte der tænder automatisk ? FULDAUTOMATISK LYSSTYRING fra Comfort Light.

BLIV SET I MØRKET: Bestil tid til montering. Baglys og forlys tænder automatisk; Korrekt lyssætning – altid . Nu er jeg træt af, at stå med en død bil, fordi jeg ikke kan huske at slukke lyset. Jeg har købt et kørelys, og på monteringsvejledning står der at det bla. Efter montering af vores automatisk lys sæt: -I dagtimerne vil bilen kun have kørelys på forenden.

Som i dag) -Når mørket falder på eller sigtbarheden falder, . På visse biler er der ikke fuldautomatisk lysstyring og. Derfor har CiPe:Care sørget for en kørelysautomatik-pakke, der automatisk. Automatisk kørelys eftermonterings sæt til mange VW Seat Skoda Audi modeller. Dette sæt gør at bilen automatisk vil tænde nærlys som kørelys i .