Motorcykel spejle lovkrav

Jeg diskuterede lige med en ven – er sidespejle på en mc et lovkrav? Bekendtgørelse om køretøjers indretning og udstyr m. Lignende10) Spejle, der er egnet til at give føreren det fornødne udsyn bagud og skråt bagud. En motorcykel skal være forsynet med lygter og refleksanordninger efter . Mit problem er at jeg ikke kan få nogle spejle, hvor det ikke er en.

Blinklys SKAL være monteret på motorcykler godkendt efter 1. Hej Jeg har brugt en del tid på at finde information omkring montering af sidespejle på ældre cykler, og fandt ikke information på diverse fora og . To-hjulet motorcykel med sidevogn. Men er det et lovkrav at de skal være på når den er. Passer det at loven sir man ska køre med Spejle på en scooter 30. To-hjulet motorcykel med sidevogn.

Påhængskøretøj til motorcykel. Påhængsredskab til motorcykel. Karsten Lindberg, 8/3/12:AM. MC haft blinklys da den blev født ? Der er ikke lovkrav om hverken spejle eller blinklys på MC’er fra før 1995. Må jeg køre uden sidespejle på min næsten færdigombyggede.

Tohjulet motorcykel skal være forsynet med et førerspejl på hver side.