Pudder bedst i test

Hvad er den bedste primer og den bedste foundation, der kan holde en fedtet. Derfor bruger Makiash modellerne som testpersoner og deres. Og ja, det er et mineral – men det er din mormors gamle pudder også. De bedste mineralske foundations er til gengæld nemme og hurtige at.

Vores oprindelige test af mineral foundations blev udsat, fordi min hud netop . Se her, hvilken foundation der blev bedst i test. For at få et mere dækkende resultat kan du vælge en mousse eller en pudderbaseret base. Anbefal mig en matterende pudder som rent faktisk holder den skinnende hud. Clinques pudder er klart den bedste jeg har prøvet, og jeg har . Makeup-artistens bedste tips til smuk hud.

Pudder kan påføres med en børste for et lettere look og med en svamp eller applikator for et mere . For nogle uger siden, sad jeg til en rigtig hyggelig middag og jeg havde været så heldig, at få Simone, som min borddame. Denne pudder har efterhånden fulgt mig i 3-år og jeg har købt den igen og igen! Specielt er den nok mit aller mest brugte stykke makeup når . Mineralpudder er den pudder, som bedst lader huden ånde og føles mest. IN tester forskellige mineralpuddere og testpanelet består af tre . Jeg brugte Tromborgs i et års ti og var super glad for den.

Men jeg var evig irriteret over deres emballage, der gjorde, at der altid var pudder . Youngblood er det BEDSTE uden tvivl. Jeg bruger også Youngblood mineral pudder og er rigtig glad for den, men øv hvor den hurtig fedter .