Punkterfri hjul til barnevogn

Kombivogn, Emmaljunga Edge DC, Perfekt barnevogn i 1. Edge DC Grey Leaves 20Duo S stel med svingbare forhjul, punkterfri hjul Barnevogndel 80 . Trille Reservehjul, Massiv Punkterfri – kraftig til Trille Magnum. Hos Onlinekids kan du købe nye hjul til din barnevogn, så din vogn er klar til en ny dejlig . EVA-hjul til barnevogn – passer bl. Med nye EVA-hjul til din barnevogn får du punkterfri og massivt hjul med kuglelejer. Jeg havde egentlig besluttet mig for massive gummihjul, da jeg havde hørt at både lufthjul og ‘såkaldte’ punkterfri dæk alligevel punkterer af og til.

Ihh – kigger efter barnevogne – men kan ikke finde ud af om man bør købe en med punkterfri hjul eller ej? Jeg bor på Amager, hvor der er ret meget glasskår til . Jeg har lufthjul på vores barnevogn og punkterfrie dæk på klapvognen. Jeg har kun punkteret gang med BV i den tid vi har brugt den. Hej piger Jeg er på barnevognsjagt, og kan simpelthen ikke beslutte mig for om jeg skal vælge punkterfri hjul eller ej. Lufthjul med dobbelt kuglelejre.

Jeg startede ud med Odder’s zip på x-dream stellet, og med punkterfri hjul. Lad mig starte med at sige: DROP de der flintstone hjul! Har oz haft mine tanker omkring vores lufthjul men synes bare de punkterfrie vi har prøvet i butikkerne har været så hårde til sammenligning.