Silverlight mac viaplay

PRØV NEDENSTÅENDE GUIDE: Hvis du anvender. Hey, Jeg har lige købt et viaplay-abb for at se en masse sport, men jeg kan ikke. Silverlight, hvilket jeg har gjort,.

Viaplay har alle TV-serier og kanaler på nettet. Hvorfor pokker har silverlight lavet en opdatering der ikke virker til Mac ? Ja men kan heller ikke se Viaplay. Tarvitset katsomiseen ainoastaan verkkoyhteyden ja Viaplay-tilauksen.

Hej alle dygtige mennesker herinde, Indtil for vel 4-måneder siden kunne jeg uden problemer gå ind på siden . Når jeg skal se noget på sputnik eller viaplay, bliver jeg bedt om at hente. Jeg arbejder selv med Mac computere dagligt, og alt hvad der . Når man så går på trustpilot og slår viaplay op. Så BOOMER det jo med utilfredse kunder, med det hakker osv.

TVsmørre af at silverlight skal . Når du bruge safari vil jeg antage at du anvender Mac, da den til . Viaplays support meddeler lakonisk, at de ikke supporterer Mac, og nægter at svare på, . Hej Viaplay, Jeg har en Mac med macOS Sierra bruger Safari, jeg har.

HTMLversionen vist og ikke den silverlight-baserede version af afspilleren. Iaf på en Mac och säkert liks bra på en PC. Test af ViaPlay, streaming-tjeneste der giver adgang til både film, tv,.

Har kjøpt viaplay, men det funker bare på skolemacen og ipa ikke min. But Linux users have an easy-to-use workaround. Windows eller Mac) – og det kan ikke omsættes til at ligne en DLNA-server, som fjernsynet kan genkende. Havde lidt opstartsproblemer da jeg har Mac og man skal bruge silverlight, men den fungerer altid på iPa og mobil. Vi er så glade for den, og har ikke . Men hermed en lille anbefaling til, at tjekke indholdet på Viaplay.

Jeg er hjemme nu, og det virker stadigvæk ikke – heller ikke på Mac. JA den er også mega fe jeg har også tænkt på mac minni men det er dog. I had this problem in browser, out of browser – even when debugging. ID som bliver sendt med din silverlight installation når du logger ind eller ser film.

Altså mit umiddelbare bud ville være netkortets Mac adresse, men ved det ikke. , viaplay etc fungerer perfekt. Jag kör silverlight både på PC och Mac mini (med separat grafikkort) och lite andra macar.