Silverlight tv2 play

PRØV NEDENSTÅENDE GUIDE: Hvis du anvender. Er der nogen, der kan fortælle mig, hvorfor TVPlay ikke starter afspilningen af programmer i. Men det har jeg allerede og Viaplay, som også skal .

Hej Danmark, Er jeg den enste der synes at Tv2Play er helt igennem lort, og hvis ikke det var for deres monopol. Jeg kan ikke få Viaplay og TVplay til at køre på min PC med Windows 8. Microsoft og Viaplay kunne ikke finde en løsning trods disse forslag fra dem der alle er . Med TVPlay kan man se en række af TV2s programmer on.

Hej hollere, Jeg er blevet bedt om hjælp af en bekendt, til se om det kan lade sig gøre at få silverlight (grundet Tv2Play og ViaPlay) på en . Jeg er aktiv bruger af tv2´s sputnik, og kan simpelthen ikke få det til at. Og mig der troede UEFA gik ind for fair play. TVog spørge dem hvad der kan være galt? Denne tråd er flyttet til TDC Play-området fra TV-området. TVstreamer hundrevis af programmer online på TVPlay, og undgår.

Jeg overvejer at købe en pi, men kan den køre tvplay? Med Boxer Play kan du se dine tv-kanaler på din computer, mobil eller tablet. Som Boxer-kunde får du fri adgang til Boxer Play (gælder ikke Boxer TV 2-kort).

Det synes er en bedre brugeroplevelse end via browser, silverlight . Netflix, Youbio, HBO, Viaplay, og TVPlay, såvel som musiktjenester, spil og meget andet. Silverlight som afspiller, og det krævede en . Men Smart TV plages også af . Der hvor der plejer at stå dr. Er det ikke billigere for mig at bruge DRs arkiv kombineret med TVPlay . Læs den store test: Skal det være Netflix, TVPlay, Viaplay eller en . TVfri skulle man kunne se TVfri gratis på TVplay. En løsning mange andre som nævnt også har valgt (TVPlay f.eks.) . Sidder og prøver på at komme til at se TVlive via.

Har du silverlight installeret? Raspberry Pi, og den addon, kræver stadig silverlight for at fungere. Jeg vil rigtig gerne se TVplay via min IPad. Prøvede TVplay tidligere – men interfacet (silverlight) var for fesent.

Vi bruger Apple tv, til Netflix også afspiller vi DR og tvplay på ipad mini over airplay så . This is via the silverlight plugin in Safari. Please also note that in the latest version of AirParrot (.3) this will only work with Apple TV 2. Eksempelvis virker TVPlay heller ikke ordentlig med Edge. Den eneste anden tjeneste der tilbyder streaming af sport er Viaplay, og med sine 2kroner for pakken med sport, er NUTV.