Sko deo matas

Den bedste vej til en lugtfri sko er at sørge for, at den uønskede aroma ikke. Deosprayen indeholder ikke parfume. En fod-deodorant holder fødderne tørre ved at hæmme transpirationen og.

Spray eventuelt bagefter med en sko deodorant (ja det findes. Matas). Mode, tilbu børn, damer eller herre. Vi har helt sikkert sko deo matas til dig.

Min søsters kæreste, har simpelthen så sure tæer og der hjælper den.

Det er så irriterende at smide et par sko ud bare fordi de ikke lugter godt. Galleriet fortsætter efter annoncen. Lægemiddel Apoteksforbeholdt lægemiddel.

På lager Klub Spar Klubpris: 4Vejl. Deo fra NATUVIVE garanterer en frisk følelse med en skøn duft af. DUFT: Ah, en frisk og skøn duft af sommer. Natural Deo Roll-On, ml, kr. Gentle Care Deo Roll-On ml.

Køb hos os, i Matas, Helsam eller på nettet:.

One size indlægs sål som forebygger fremtidig dårlig lugt. Antilugt sålen har en overside af bomuld og en underside af latex skum med aktivt kul. Jeg synes det virker utroligt hvis man kan bruge en sten som deo. Matas Kalk + µg D-vitamin 1tabl.

Jeg ved ikke, om du kan forestille dig, hvor dårligt et par sikkerhedssko . Chanel – Bleu De Chanel Deodorant Spray 1ml. Blandt deres mest populære produkter findes Chanel tasker, sko, kjoler, jakkesæt, parfumer og makeup. Start med at lægge tøj, sko og toiletsager frem på en seng eller et bor så du har et visuelt. Det viser sig at være mig selv – min deo lugter simpelthen helt enormt! Den bedste er MATAS stribede parfumefri på spray og tro mig jeg har prøvet dem ALLE.

Jeg leder efter en deo til hverdagsbrug som effektivt modvirker sved. Konsekvensen er at jeg har lavet min egen deodorant, som virker faktisk og nu. Nemlig ja det er genialt til sko.

Jeg har prøvet at lave min egen deodorant af kokosolie og natron (brugte tvekulsurt natron fra Matas). Raunsborg: Antiperspirant deo roll-on med parfume.