Støbning af gennemløber

De skal sodes meget og i starten skal du sode imellem hver støbning. Blink som er lange og tynde i materialet, er ikke egnet til støbning. De tre forskellige gennemløbere, er alle støbt i samme form. Her i eftermiddag har vi så prøvet at smelte noget bly, og støbe blink.

Som model til denne vejledning har jeg valgt en gennemløber, min egen Stevnskøl,. Selv har jeg støbt store mængder af kystagn i mine unge dage. Jeg har støbt masser af blink i gipsforme. Det hele stod stille indtil for et par år siden, her fik jeg fingre i nogle falske gennemløbere. De er lavet, så der er støbt en knold i blinkets ender, så er der med et 1 . Udover det arbejde vi på at lave en ny intro til vores film, samt støbe nye gennemløbere 🙂 alt samme en god tid at hygge med dette når sneen . Wobler fremstillingindlæg19.

Tobis gennemløbereindlæg30. Hvilket metal til støbning af blink. Formstøbning med silikonegummi – Diatom A/Shttps://www.

Kemi › Diverse kemiDiatom A/S har et bredt program af silikonegummi til formstøbning – både til hobby- og industri. Jeg fisker efterhånden kun med et lille udvalg af gennemløbere, .