Trailer stik virker ikke

Når jeg tilslutter trailer stikket på min Citroen Cårg. Led lys på trailer – Lav-det-selv. Fejl på trailers lys – Lav-det-selv.

Anhængerlys der aldrig virker – Lav-det-selv. For eksempel har oplevet at lyset ikke virker når man lige har bakset med at få stikket i ? Så bliver du muligvis glad for at møde Kurt Nielsen her . Vi er en lille gruppe produktudviklere med ingeniør- og markedsføringsbaggrun der selv har fået nok af trailerstik, der ikke virker.

Hvis der ikke er kontinuitet , udskifte kablet mellem chassis jorden og stikket. Jeg har lige konstateret at mit anhængerstik ikke virker. Pandaens trailerstik fejler ikke noget da den uden problemer kan få andre trailere. Problemer med stik og knækkede ledninger kan være en . Trailerens lys virker ikke, eller jo det gør det, for det virker når jeg spænder den efter.

Altså ikke stikket fra trailer til bil, men fra bil til trailer :-). Vores stik virker umiddelbart, da lyset på min fars trailer og cv virker. Trailerstikket bruges til at forbinde anhængeren med bilens elektriske system.

Hvis du ikke har det rigtige stik, er der adaptere der kan konvertere fra den.

Hvis de skal køre med en trailer som har et 13 . Hvis din bil er udstyret med et 7-polet trailerstik, og din trailer eller campingvogn med et 13-polet kan man ikke montere det direkte. Af og til virker stoplyset ikke på campingvognen, men godt nok på bilen. Da min nye bruget bil er monteret med et polet stik og traileren. Og stoplyset virker slet ikke mere. Prøv at skille trailerens stik – det kan ofte gøres ved at skrue en plasticmuffe af ved lednings-indføringen og . Tror ikke den har led baglygter og bilen har heller ikke.

Skift til polet stik på campingvognen og eventuel trailer, cykelbom mv. Målet er, at finde frem til . Men begge Baglygterne virker ikke på traileren. Hej jeg har en Peugeot 308sw hvor mit stik til trailer ikke virker. Med min nuværende trailer skifter jeg ALLE stik, inkl.

Hvad skal jeg gøre ved mine lygter, for at jeg ikke skal prikke til. Til biler med 13-polet stik til for overgang til 7-polet. Vi forhandler nu Conektcar trådløst trailer system og tilbyder også montering.

Efter at have installeret Conektcar systemet, virker dit trailer-lys hver gang. Da jeg ikke er den store el-ingeniør var gode råd dyre. Godt udvalg af trailerstik og adaptere fra 7-polet til 13-polet trailerstik.

Når du kører med din trailer spændt efter bilen, forsyner trailerstikket traileren med strøm, så kørelys, bremselys og blinklys virker og er synligt for. Hos Conektcar har vi udviklet et trådløst trailer system som gør det nemmere for dig. Systemet opsættes kun én gang – SYSTEMET VIRKER NU HVER GANG!

Vores trailertilbehør kan ikke kun anvendes til ordinære trailere, men også til. Med Conektcar trailertilbehør er det slut med problemer med isætning af trailerstik .