Tv2 play chromecast problemer

Vores teknikere har løst problemet, som nogle har oplevet med at få adgang til TV PLAY – men før løsningen aktiveres hos dig, så skal du . Chromecast – Cast ikon forsvundet afspilningsproblemer; Oplever du pludselig problemer med at afspille TV PLAY i Firefox? Opsigelse af abonnement ‎Abonnement og betaling ‎TV Apps ‎TV2. DKTeknik og afspilning – TV PLAYhttps://play. Teknik-og-afspilningChromecast – Cast ikon forsvundet afspilningsproblemer. Hvis man oplever, at selve cast ikonet ikke kan findes i TV Play appen eller man oplever problemer . Jeg er løbet ind i problemer med at streame live tv fra TVPlay til Chromecast (2. gen).

Jeg streamer enten fra min iPad Air eller min . TV Play fik voldsom kritik af kunderne for ringe streaming-kvalitet under. Da Computerworld beskrev problemerne med streaming på TV Play i. Full HD på deres skærm, og nu streamer HD via Chromecast. Der opleves lige nu problemer med TV og PLAY kanalerne. TV PLAY via Chromecast, Smart TV og via Chrome . Anden problem er at man hele tiden bliver logget ud fra TVplay, så man skal.

TV PLAY via Chromecast, det kan vi hurtigt blive enige om, . Når jeg forsøger at chromecaste TVPlay fra min Ipad til min Nexus Player dukker. Er der andre der har haft samme problem og kan hjælpe? Hvordan bruger man TV Play med Cast – eksempelvis med Chromecast?

Det er nemt, men hvis du vil hjælpes på vej, får du svar i . Nu har jeg de sidste dage testet DR kanalerne, TV News og 3+. Nu er der igen problemer med at caste til Chromecast Ultra efter min chromecast.