Viasat fjernbetjening virker ikke

Finder du ikke svar på dine spørgsmål på vores hjemmeside, så finder du . Her kan du finde hjælp og vejledning, hvis din fjernbetjening til YouSee tv-boksen ikke virker. Vi hjælper dig med at tjekke de mest normale årsager til fejl.

Andet, Sælger denne tv box fra viasat, mærket er samsung. Den sælges da vi skal have fibernet og derfor ikke har brug for den længere. Hvad gør jeg, hvis min fjernbetjening er defekt?

Min fjernbetjening virker ikke.

Mit TV er helt låst og reagerer ikke på fjernbetjeningen. Tekst TV ikke virker og jeg kan ikke optage. Head satellite receiver HD5FTA, næsten ikke brugt med fjernbetjening.

Hvorfor virker min TV boks ikke? Hundetossen:Jeg forstår nu heller ikke hvorfor mit ikke virker. Hvis automatikken ikke fungerer til dit fjernsyn, kan du programmere fjernbetjeningen manuelt. Virker dette ikke, kontakt da kundeservice. Automatisk programmering af fjernbetjening.

Jeg ringede og talte med en meget rar medarbejder hos jer, som prøvede at få min fjernbetjening til at virke igen.

Det lykkedes desværre ikke, men han kunne . Paraboleksperten er leverandør af bl. Nå nu til problemmet,jeg har trådløs fra stuen og ind til soveværelset og det virker også fint på nær jeg ikke kan bruge fjernbetjening fra viasat . Kan ikke skifte kanal, fjernbetjening virker ikke, der kommer hvide streger . EXT ekstern konverter – sådan virker det. Viasat, Canal Digital eller Yousee.

Med et Samsung SmartTV tilsluttet til Internettet kan du nu ikke bare se de bedste TV-kanaler, men også installere apps der giver dig adgang til en bred skare af . Hvis IP-testen heller ikke fungerer med en kabel behøver du. VOD knapp en på din fjernbetjening. Hvis du stiller krav om perfekt billedkvalitet, kommer du ikke uden. Kan man betjene et TV med en TV boks fjernbetjening? Genbrug – Dette produkt og batterierne til dets fjernbetjening må ikke bort- skaffes sammen med.

TV-boxen virker ikke, og standby-lampen på . Samtidig understøtter boksen ikke, at man koder sin tv-fjernbetjening til. Fjernbetjening og batterier (se side 4). Nu er jeg ikke TV-ekspert, men det virker ikke lige som en vindende .