Er jeg optaget på min uddannelse

Digital ansøgning om ungdomsuddannelse og videregående uddannelse. Bemærk at ansøgningsfristen for . Du får kun ét svar på dine ansøgninger.

Må jeg søge ny uddannelse, mens jeg er optaget på en anden? Et værktøj til elever, forældre, lærere og vejledere, der skaber sammenhæng mellem skole, undervisning og uddannelse. Jeg er på ferie, så mit brev om optagelse dumper ind af brevsprækken derhjemme, men jeg har hørt at man på nettet kan se om man er blevet . Jeg har søgt om optagelse på SDU.

Får jeg en kvittering på min ansøgning? Hvornår får jeg svar på, om jeg er optaget? Hvordan søger jeg om optagelse til en bacheloruddannelse? Hvad kan jeg bruge min uddannelse til? Optagelse på bachelor- og diplomingeniøruddannelsen.

For første gang er systemet . Er min bachelor adgangsgivende? Når du har søgt optagelse på Københavns Universitet, modtager du en kvittering fra os på e-mail, hvor du kan se, hvordan du logger ind uden NemID. Blev du ikke optaget på din uddannelse?

Efter min STX uddannelse overvejede jeg at blive Ingeniør. Du behøver ikke være optaget på uddannelsen, . Hvor finder jeg information om min studiestart? Find svar på alle dine spørgsmål om ansøgning og optagelse på VIA University. OBS: Der er kommet nye regler om begrænsning af dobbeltuddannelse, som . Du vil kun få tilbudt én studieplads, når du har søgt via optagelse.

Men jeg er blevet gravid siden jeg lavede ansøgningen. Det er dog vigtigt, at du søger en uddannelse, der interesserer dig og. Vær opmærksom på, at det ikke er garanti for optagelse at søge ind via . Det er vigtig, at dine profiloplysninger altid er ajourførte.

Her kan du finde din uddannelsesplan og dine vejledningsaktiviterer. Hvilke optagelseskrav er der til min uddannelse? Overvejelser om valg af uddannelse og erhverv. STX vil jeg gerne på tandklinikassistentuddannelsen. Denne vejledning giver et overblik over arbejdet med MinUddannelse fra en.

Hvem kan søge om optagelse på Iværksætterpilotprogrammet? Jeg afsluttede min uddannelse for måneder siden og har de sidste otte måneder været på . Bliver min ansøgning automatisk flyttet til næste optag, hvis jeg får afslag? Kan jeg blive optaget på en uddannelse på KEA, hvis jeg har været optaget på en . Tjek årets adgangskrav på de videregående uddannelser. FAQ om optagelse på videregående uddannelser. Når du er blevet optaget på uddannelsen får du tilsendt et ansøgningsskema om.

Hvor store er mine chancer for at blive optaget?