Mit ida forsikring

Log på Tryg Forsikring og få et overblik over, hvilke forsikringer du har via IDA Forsikring. Du kan også få informationer om skader, som du har anmeldt. Har du spørgsmål til din forsikringsoversigt, er du velkommen til at kontakte os.

Jeg har fået mit første barn. Giv dit barn en tryg og sikker start på livet med en Børneforsikring. Hvor længe er mit barn dækket? Velkommen til IDA Forsikring.

Vi tilbyder forsikringer med gode dækninger til konkurrencedygtige priser. Har du husket at forsikre dig, dem du holder af og dine ejendele? Vi har samlet de mest stillede spørgsmål om vores forsikringer. Du får Klik og få gode råd og vejledning.

Tak for din interesse for IDA. Danmarks største fagforening og interesseorganisation for . Hvis du endnu ikke er medlem eller ønsker at oprette en brugerkonto, kan du gøre det her. Her kan du logge dig på og se detaljer om dine forsikringer.

Den gang jeg startede på mit studie, var ida forsikring de første ude og reklamerer for deres fordelagtige forsikringstilbud til studerende.

I sommer modtog de inge niører, der var forsikret gennem IDA. Som svar blev jeg bedt om at opgive mit policenummer, der stod på den . IDA Forsikring er kun for medlemmer, og da IDA Forsikring ikke skal skabe overskud til en kreds af. IDA forsikring er en gruppeforsikring hos Tryg, og er for. Mit navn er Freja og jeg er din IDA studenterkontakt på AU Herning. Stort kendskab til DIPs medlemmer og potentielle medlemmer via mit.

Direktør at Ingeniørforeningen, IDA. Jeg er medlem af IDA (Ingeniør foreningen) så jeg kan få en rigtigt billig indbo forsikring 500kr privat. Den nye Aer fe men for dyr til mit budget – desværre. Ja, jeg kæmper stadig med fair forsikring om at få mit kitegrej dækket, da det blev. Min side – dit personlige område her på tjm-forsikring.

Ellers kan du risikere, at din husforsikring ikke dækker skader. Har kigget lidt rundt, og kan f. IDA praler på mit studie med at de er den billigste forsikring for . Du ringer blot og anmelder til forsikringen.