Skabeloner til beton

Jeg smører siliconeformene med olie inden jeg hælder beton i. Foto: LARS BERTELSEN Først monteres skabeloner på. Formen er nu færdig og klar til at blive lagt i en støbekasse og fyldes med beton. Jeg har samlet en hel masse forskellige paprør, kasser, plasticbakker osv til at lave skabeloner af.

Første beton projekt er disse fine lysestager. Se den kreative ide til Skåle af store runde skaller i beton og følg den gratis vejledning Lav selv Skåle af store runde skaller i beton og bestilt materialerne til . Jeg selv, elsker det rå look ved beton, og synes det er lækkert at. Jeg kan desværre ikke finde linket til din diamant skabelon nogen steder i . Solsikker støbt i beton – en DIY. Tænk at kunne pynte sin have med fine beton-solsikker:) SvarSlet.

Klik på billed for skabeloner og DIY . SKABELONER (engangs) OP TIL JUL ØVRIG JUL. Stage i beton fra Ib Laursen. Smuk og enkel lysestage i beton.

Både kronelys og bedelys passer til denne . Beton er en ny dille som har sprdt sig rundt i blogverdenen – og nu altså også til min. En lille del af mødregruppen fik pludselig blod på tanden .