Tromborg mineral foundation hvilken farve

Farven giver en normal, gylden hud en mere varm tone uden at se sminket ud. Dem må jeg da eje 🙂 hvor har du købt dem og hvad farver er dine? I GALLERIET HERUNDET OG SE, HVILKEN FOUNDATION DU SKAL VÆLGE.

De får forskellige nuancer, alt efter hvilken del af klippen man har kværnet”. Youngblood Natural Mineral Foundation. OPTJEN POINT hos Club Matas. Og hvilke nuance ville svare til Vanilla, eller 2?

Der er ikke tilsat kunstig farve eller konserveringsmidler, og mineralerne virker helende på problemhud. Creme blushen fra Smashbox er super god til at give lidt farve i. Hvilken dagcreme skal jeg vælge? Mange spørger hvilken mineralpudder jeg bruger, og det er altså denne,.

Løs mineralfoundation med høj solbeskyttelsesfaktor, mange farver og god holdbarhed . Den giver ekstra meget shine, og jeg ville . Jeg har prøvet Jane Iredale, TROMBORG og bare minerals. Farven hedder Nurture, og den er lige vel lys nu, hvor jeg er begyndt på selvbruner-forårs-festligheder. Og hvis ja, hvilken farve er jeres favorit?

Tromborg Mineral Foundation Favourite TAX FREE Dobbeltklik. Den blokerer ikke porerne og indeholder ikke parfume eller kunstige farvestoffer. Jeg er lidt nervøs ved at købe mineralpudder over nettet pga.

If you desire more coverage, go back and repeat the process, building the foundation. Når jeg bruger mineral foundation er det rart at bruge en primer. Tricket går nemlig ud på at bruge mineral foundation som concealer – læs videre for at finde ud af hvordan og hvilke fordele der hører med. Få lagt en fin foundation og få god vejledning til hvilken farve, der. Tromborgs faste Mineral pudder er også et fantastisk supplement, . Så overgangen fra din kæbe linje og hals har den samme farve.

Den specielle børste er virkelig god til at farve vipperne fra rod til spids, og. Din hudtone afgør, hvilken nuance rø der klæder dig bedst. Jeg bruger et fint lag løs mineralfoundation oven på min dagcreme,. Ved du hvilken farve lakken på billedet er?

Hvis jeg skal kategorisere mig selv efter hvilken festtype jeg (altid). Nilens Jord var min yndlings før jeg hoppede med på tromborg bølgen. Jeg kunne godt tænke mig at vide, hvilken farve du købte din blush i?