Truma gasovn tænder ikke

Vi har problemer med at tænde gasovnen (Truma S3002P med piezo-tænding). Kun gange er det lykkedes at tænde den, og så brænder . Hvordan tænder man for en Truma gasvarmer. Hvis den ikke gør det, kan det være batteriet der er galt med. Jeg har et problem med min gasovn. Da jeg skullle prøve at tænde den, trykkede jeg knappen i bun for det første ville den ikke klikke og . Jeg har en Truma gasovn aom jeg mener hedder 3002.

Flere resultater fra debatforum. Kan ikke tænde min gasovn – narkivedk. V3KjJIR/kan-ikke-taende-min-gasovnLignendeJeg kan pludselig ikke tænde min gasovn mere. Her kan du se hvordan du montere ultraheat på din Truma varmeoven. Hvis den bare ikke vil tænde, så tjek hanen en gang til, og prøv evt og.

Da din gasovn pricipielt er opbygget på samme måde (stort set) ville . With more than years of experience, Truma is able to offer innovative and convenient heating system for any size of caravan or motor caravan. Jeg har en ældre CV med en Trumatic gasovn. Nej jeg har ikke nogen ide om hvad der kan være galt, men min bedste ide ville være. Skriv: Truma 30030-048og Truma 30700-i, og vælg billeder, .